SKODA FAVORIT
Futott kilométer: 109 980 km
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Formáját nagyon szeretem, mert tényleg nem az a csúnya autó(nekem). Sokkal kiforrottabb, mint a teljesen Skoda verzió(mert ugye ezt már a VW frissítette fel), és jobb is annál minden szempontból. Külsőre sok a hasonlóság, de más az utastér(szinte már nyugati), a fékrendszer, a felnik, a színek, a műszeregység, és még rengeteg dolog. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egyedül a kissé komótos menetdinamika az ami nem tetszik, cserébe a motor szinte örök életű(mivel már vagy 30 év alatt ki is nőtte a hibáit az előző generációkban). Csak ajánlani tudom mindenkinek aki kis pénzért már-már nyugati autót szeretne, ami mellesleg nagyon MEGBÍZHATÓ.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: Leírás: Nem szokott lerobbanni.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Garancia már lejártJavítás összege: 1000000 Ft. Leírás: Nagyon kicsi apróságok, kiégő izzók(2-300Ft), stb. és kopó-fogyó alkatrészek(fékbetét, tárcsa és dob szabályoztatás, olaj és szűrők cseréje, tényleg csak alap dolgok).
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Főfékhengert kettőt sikerült új gyárinak mondott selejtett vennem(8000ft), ezek után maradt a bontóból hozott szinte új állapotú(0 Ft).
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem