SKODA FAVORIT
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: Amikor mentem a F1-utolsó versenyét megnézni a haveromhoz úgy 90nél dobtam neki egy másodikat azóta nem veszi rendesen, és a hármast is néha kidobja. A motorja jó egyesben 60at ment amikor elhoztam (egy tulaja volt előttem egy idős bácsi) de mióta én használom már csak 50-52 a vége egyesben, és a futómű is kezd kilenni megette teljesen a jobb első gumit. Ja meg széthullott a világításkapcsolo (anyagfáradás) ez igaz a zárakra is akkor sokalltam be amikor az 5 ajtóból 1 működött csak. Most megjavitgattam, a csomi nem nyilik és a jobb hátsó ajtó csak belülről. Node 90.000Ft-ért ezt lehet kapni, vagy éves BKV bérletet, lehet választani.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Amikor mentem a F1-utolsó versenyét megnézni a haveromhoz úgy 90nél dobtam neki egy másodikat azóta nem veszi rendesen, és a hármast is néha kidobja. A motorja jó egyesben 60at ment amikor elhoztam (egy tulaja volt előttem egy idős bácsi) de mióta én használom már csak 50-52 a vége egyesben, és a futómű is kezd kilenni megette teljesen a jobb első gumit. Ja meg széthullott a világításkapcsolo (anyagfáradás) ez igaz a zárakra is akkor sokalltam be amikor az 5 ajtóból 1 működött csak. Most megjavitgattam, a csomi nem nyilik és a jobb hátsó ajtó csak belülről. Node 90.000Ft-ért ezt lehet kapni, vagy éves BKV bérletet, lehet választani.
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem