SUZUKI SWIFT

Futott kilométer: 58 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Valahol már leírtam a véleményem. Nem etikus, hogy az első(2005 évjárat eleje) vevőket senki nem kárpótolja a hibás termék eladásából származó anyagi és erkölcsi veszteségekért.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom

Meghibásodás leírása: Az első évjárat egy kiforratlan szar. Teszteli a vevő! Felháborító !Gyermekbetegségekkel kűzd!Ha a magyar suzuki valamelyest korrekt lenne, már rég megajándékozott volna egy új járművel.Amit rámsóztak az egy IPARI HULLADÉK, méregdrágán. Töbet voltam vele szervízben mint bármely RÉGI aútómmal.Ja és most éppen csapágyas a váltó 58 ezernél. Ennyit erről a jó gépről. üdv.Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: 04 km-rel amikor átvettem izgatott voltam és reménykedtem, hogy nem hibáztam.Ma már tudom........hogy IGEN! Pedig az én swiftem nagyon szép, sokat költöttem rá!Igényes nem sufni t.Nagy navi 18" ker,mini design.Csak rossz gyárilag az alap.Nem érdemelte meg a márka, az elismeréseket és dícséreteket,melyeket az álltalam elképzelt és megvalósitott design miatt sorozatosan kapott. Valami mindíg beszart rajta.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 300000 Ft. Leírás: Nem tudom mennyi egy váltó és egy klmakompresszor.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem