RENAULT LAGUNA
Futott kilométer: 121 000 km
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Az autó vásárlásakor a szempont számomra az volt, hogy mindenképpen erős diesel legyen, ami keveset eszik mert egy évben többet megyek, mint 30000 km. Az autó dinamikus, jól felszerelt, lábtól függően keveset eszik... Bár ha valakinek nagyon nehéz a lába, akkor akár 8-8,5 litert is képes behörpinteni. Nálam tartós 150km/h-nál is csak 7-7,2 litert eszik. 90-100 km/h-ás sebességnél nem eszik többet 5,5-5,7 liternél a drága üzemanyagból. Kényelmi szempontból szerintem minden igényt kielégít, akinek ennél több extrára van szüksége, az próbálkozzon a magasabb kategóriáknál. Ami nálam negatívum és engem kifejezetten zavar az, hogy az ajtóknál a kárpit nincs rendesen összerakva, és ebből kifolyólag zörögnek. Egy ilyen autónál ezt nem lenne szabad megengedni.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Bekoszolódott egy érzékelő, és ezért letiltott a számítógép.Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Bekoszolódott egy érzékelő, és ezért letiltott a számítógép.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Garancia már lejártJavítás összege: 12000 Ft.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem