MERCEDES-BENZ C-OSZTÁLY
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás:
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: , ebből 2 lerobbanás
Meghibásodás leírása: most kb. fél millió km van benne bár az óra állás kevesebbet mutat , eddigi problémáim a kocsival nem a márka és típus hibája volt : részben szabotázs , részben saját hanyagságom +életkor volt a hibás olaj folyás minimális (szervíz hiány) hűtő víz szivárgás (szervíz hiány) kuplung munkahenger szimering szivárgás később váltó beragadás (hanyagság pénz hiány) szokásos rozsdásodási helyek kijavítása 70 e. Ft megoldva (nem sok ) centrálzár tönkrement , vízpumpa 250e km nél antenna szokásos defekt más tipusoknál is ..más problémám nem volt vele alkatrészeket bontóbol vagy után-gyártott ból megoldom.....városon belüli fogyasztás kriminális de városon kívül elfogadható egy ilyen kategóriás kocsihoz ..kék kipufogó füst nincs még reggel sem inditáskor ...szumma szumárum nem vállnák meg tőle mert ár/minőság évjárat megfelelő biztonságot jelent Lerobbanás oka: motorLeírás: saját idiotizmusom miatt történt azt gondoltam hogy az én autómra nem vonatkoznak a szerviz szabályok nem érvényesssek
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 40000 Ft. Leírás: talpas , 300.000 km
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem