VOLKSWAGEN GOLF II
Futott kilométer: 295 000 km
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
legjobb az benne hogy elnyühetetlen pedig mikor megvettem sajnos az előző tulajok nagyon hanyagul bántak vele!én beleőltem egy kis (sok) pénzt,ezt arra értem hogy fillérekért vehetsz hozzá bármit tény de én még sokáig autozni szeretnék vele és én ezért csak drágább dolgokat vettem az alkatrészekből(meghálálja),egy kis szeretetet is beletettem majd saját kezüleg nekiáltam felgyogyitani a problémákbol!sajnos volt elég de mivel ez az autó volt minden álmom igy ezek a dolgok nem érdekeltek!az extrákat már én tettem bele!pl:távirányitos központ zár,meg ilyenek!és mivel értek az autóhoz igy nem volt vele semmi gond!tény kicsit nyikorognak az utastérben a dolgok de azért türhető sőt...!futóműve feszes de mondjuk én segitettem rá kicsit!soha nem fogom eladni mert bár a karosszérián meglátszik az idő de nem kell sok és az is rendben lessz! VW DAS AUTO csak ennyit kell mondani!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: sajnos az előző tulaj hanyagsága miatt felforrt a viz egy kicsit mert a termosztát nem nyitott de volt nálam cseredarab mert már tudtam a hibárol csak ki kellett volna cserélni! csere a helyszinen és azota semmi baja a motornak!!
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: sajnos az előző tulajnál valahogy elveszett a kiegyenlitő tartály fedélről a gumi tömités O gyűrű,és megszivatott amig erre nem jöttem rá addig mindig kinyomott egy kis vizet igy havonta 1-1,5 l kellett visszaönten!majd egy kis kutakodás és meglett a baj forrása elmentem vettem egy 100FT-os gomi gyűrűt és megszünt a hiba!!!azota boldogan falja a kilométereket!!!!
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem