OPEL CORSA C
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 6 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Egyéb hozzáfűznivaló: ,hogy megálljon. Összességében egy alacsony fenntartású autó. Lerobbanás oka: hajtás / váltó
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Most gondolkozok a cseréjén,és nem tudom eldönteni,hogy be merjek-e vállalni egy D Corsát?!... Érdekes autó.Egyszerre szeretem és utálom is.Tény,hogy futárautóként használom,kap rendesen.Nem kímélem a gépet,a futóműre vigyáznék,de ez Pesten lehetetlen.Valami mindig széthullik benne.Váltórudazat,önindító,generátor,féltengelyek,stb.Viszont a motorhoz még nem kellett nyúlni.Olajat nem eszi.Kevés benne a tárolóhely.Városban jól lehet vele közlekedni,dinamikus.Pályán viszont,főleg 110-120 felett nem akar gyorsulni.A fék hagy némi kívánni valót maga után.Kell taposni rendesen,hogy megálljon. Összességében egy alacsony fenntartású autó. Az immó csatlakozója kétszer adta meg magát.Szakszervíz nem tudott vele mit kezdeni.Egy helyi szaki 5 perc alatt megcsinálta,2x laza 25.000-ért.Illetve a km-óra rendszeresen elalszik,majd visszajön,kalimpálnak a mutatók össze-vissza,közben meg világít rajta minden,mint a karácsonyfán.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Céges autó volt.(Colás cég)
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem