CITROEN C4

Futott kilométer: 156 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Az álló kormányközépre szerelt kapcsolókat szerettem. Utáltam: ülés (aki tervezte, annak fogalma sincs, hogy milyen alakú egy ember.) Ajtó: ha teljesen kinyitom és beszállok, akkor nem tudom becsukni, mert nem érem el. (Nem tudják, hogy mekkora egy ember) Csomagtér ajtó: literszám gyűjti a vizet esőkor, hogy ha kinyitom, akkor telelocsolja vele a csomagtartót és minden más is hitvány rajta, látszik, hogy nem ember tervezte, vagy nem tudta, hogy milyen egy ember. Szerintem az ergonómia kifejezés létezéséről sem tudnak a Citroennél.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Borzasztóan kényelmetlen, zajos, és általában végtelenül célszerűtlen az egész kasztni. A motorra csak jót tudok mondani, de ami körülveszi az egy nagyon rossz vicc. Ebbe a futóművet, a kabint és az egész körítést egyaránt beleértem. A forma kedvéért mindent feláldoztak, amitől egy autó autó lenne. Ez nem az! Kilátni hátra nem lehet, 100 km-enként meg kell állni és kiszállni tornázni, annyira hitványak az ülések. Semmi sincs a helyén, könnyen elérhető távolságban, kivéve a multikormányra telepített kapcsolók. Ez az egyetlen jó ötlet benne, az összes többi az egy nagyon rosszul sikerült erőlködés eredménye, amivel a dilettáns tervezők igyekeztek a megszokottól eltérőt létrehozni. Ez sikerült is, de nagyon kár volt, mert használhatatlan. Végre megszabadulok tőle, de már alig vártam az első perctől kezdve, amióta használom! Ilyen hitvány autóm még nem volt. Francia autó közelébe soha többé nem megyek. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 85000 Ft. Leírás: hűtő szállt el

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem