TOYOTA LAND CRUISER
Futott kilométer: 265 000 km
Vegyes fogyasztás: 8.6 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Fent mindent leírtam ide csak annyit, hogy nagyon nagyon nagyon jó kocsi, de sajnos nálam elég szerviz igényes volt. DE(!!!) fantasztikusan kényelmes ÉS!!! Jaj! Hát ki ne felejtsem, terepen T-Ö-K-É-L-E-T-E-S!!!!!!!!!!!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 8.6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 8 alkalom , ebből 4 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Egy nagyon kényelmes, nagyon jól kihasználható, nagyon tágas, (kezdetben)nagyon jól összerakott autó volt....Volt!(!!!) A szervizről annyit, hogy sajnos nem pont korrekt, nem is olcsó, de nem is látogattam kevésszer! Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Az elektromossága egy szar! Ablakemelő 150 ezer km után szuper!, Fedélzeti komp. először lefagyás, utána végleges elromlás 178 ezer km asszem...., Motorvezérlő elektronika 200 ezer után...GERÁPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(T.C.-n olvasott Clio teszt után szabadon). Ezek + bármi-bármikor megkergül pl.: ablak lemegy majd magától fel amikor lefele nyomom, fedélzeti komp. 16 lityit mutat amikor 8-at fogyaszt stb.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 450000 Ft. Leírás: Mondtam volna az utastér zörgését és a rettenetesen lehaló lelakódó üléseket (előbbire azért nem haragszom /meg a futómű problémákra sem/ mert ez Magyaro., utóbbira viszont nincs magyarázat, mert egyszerűen rossz minőségű a bőr, ültem már Subaru Forester-be meg Audi Allroad Quattroba és azokban nem volt ilyen élményem), de az elektromosság...haj, de azt lásd feljebb, nem tudom én hittem a Japán autóba, de most csalódtam, mindazon által, nagyon szerettem, kapcsolatunk végére, a sok szopás ellenére is.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Javítsa a márkaszerviz meg az autó szerelő!
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem