VOLKSWAGEN LUPO

Futott kilométer: 112 000 km

Vegyes fogyasztás: 3.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Úgy tetszik ahogy van,első látásra beleszerettem a kis lupimba,sokan utána fordulnak és senki nem hiszi el a korát max:4-5 évesnek tippelik. Egyedül a csomagtartója valóban kicsi,de mivel egyedül használom és ha kell ledöntöm a hátsó üléseket,akkor nagyon jól pakolható,akkor hátul 1000-literes. Olvastam többtől,hogy ilyen rossz meg amilyen rossz,aki vesz annak tudomásul kell venni,hogy nem egy nagy kombi családi autó,de jóval a felét is fogyasztja a kis lupim. Elöl tágas,hátul két normál ember megfér,de 2-főnek nagyon kényelmes,mert akkor hátra lehet pakolni Én mikor vettem első szempont,hogy kitől veszem,csak végig vezetett szervizkönyvest szabad megvenni,mert abban annyi a km,ami benne van és rendszeresen szervizelték. Sokan azért fürödnek be vele,mert a legolcsóbbat nézik ki,és akkor még annyit ráköltenek,vagy soha nem is lesz jó. Én csak a kötelező szervizre vittem eddig,remélem így is marad. Remélem,akik nézegetik,hogy ilyen kis autóban gondolkoznak,tudtam segíteni,mikor én akartam venni,én is sok fórumot olvastam. Ja és még egy jó tanács szervizben átvizsgáltattam mielőtt megvettem,aki nem engedi azt hagyni kell.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 3.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem