OPEL VECTRA C
Futott kilométer: 175 000 km
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Szép,kényelmes,motorja elég dinamikus,kedvező fogyasztás,nagy csomagtartó-megbízhatatlan,futómű gyenge,kapcsolók nem állnak kézre,pakolórekeszek-ajtózsebek használhatatlanok,ablakemelők autómaták,nem állnak meg,index kar nagyon érzékeny,néha átmegy a másik irányba is!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 2 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: hajtás / váltó 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 70000 Ft. Leírás: Munkahelytől hazafelé a kuplung munkahengere adta fel a szolgálatot! Második-harmadik kuplungolás után beesett a pedál.Hazáig (7,5km) 2-es sebességben éretm haza. A szerelőmig ugyanyígy kellett eljutnom! (Senkinek sem kívánom!) Javítási költség 55000-ft!
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Egyik reggel -7 fokban nem indult az autóm-indított,de nem indult.Délután első kulcsfordításra elindult! Három napig semmi gond nem volt vele, Azt hittem ,hogy esetleg a benzin vizes ezért rátankoltam. Negyedik nap ismét nemakart elindúlni.Kiderült,hogy elektromos AC hiba. Újonnan 83 ezer,bontottan 20 ezer! Utánaérdeklődtem van hozzá csak motor(Új 8000 ft.) Kicseréltük,eddig még minden rendben!
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem