SUZUKI SWIFT
Futott kilométer: 190 000 km
Vegyes fogyasztás: 4 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Kellemes csalódás volt nekem a kis suzuki.Igazából véletlenül került hozzám,nem kimondottan swiftet akartam venni.Született a gyerkőc ezért kellett sürgősen egy kis fogyasztású mini autó,amivel orvoshoz és ide-oda tudunk vele közlekedni.Megláttam a használt autó.hu-n.2002-es 450000 Ft-ért árulták GS kivitelben.Egyből megtetszett,jó vételnek tűnt.Sajnos nekem átírással együtt volt ennyi pénzem autó vásárlásra.Az eladó szerencsére nagyon le volt égve,kb. 1 éve munkanélküli volt,így kerek 100.000 Ft-ot engedett az árból.Úgy gondolom 350.000 ft-ért nagyon jó vásárt csináltam,ami később be is igazolódott.Műszakilag semmi baja nem volt,csak olajat kellett benne cserélni.A városban a hihetetlennek tűnő 5 literes fogyasztást mértem,az ország úti fogyasztást nem mértem le,de valaki szerint 3.5 liter benzinnel is beéri..Eszméletlen dinamikus kisautó a 85 Le. csak úgy repítette a 780 Kg-os karosszériát. Egy bajom van vele,hogy csak 3 ajtós és a gyereket a babahordozóban nagyon körülményes hátra tenni.Egyszer emiatt fogom csak eladni. Összességében egy szerethető kisautó,szinte annyiba kerül fenntartani mint egy robogót.Könnyű kormányozni,először azt hittem,hogy szervó van benne.A gyári sport ülések nagyon kényelmesek,jól tartják a hátat ,hosszú távon sem fárasztó benne ülni.
Használó
Vegyes fogyasztás: 4 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem