VOLVO S40
Futott kilométer: 96 000 km
Vegyes fogyasztás: 5.6 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Meddig bírta:ezen a szakaszhoz konkrét válaszokat nem adhatok,mivel az autó Franciából való szervízkönyvet nem kaptam.A kapcsolataim jóvoltából több VOLVO márkaszervíz közpnti rendszerén lekértük az előéletét és semmi fő alkatrész cseréje nem történt.A szükséges szervízekre elvitték és elvégezték azt. A munkám és az életkorom miatt sok féle autót tesztelhettem,használhattam,vásároltam.Egy elég széles ártartományban értem.Az egyéniségemhez,anyagi helyzetemhez,elvárásaimhoz ez az autó felelt meg/ebben a felszereltségben/a leginkább.Egy-két pluss extrát még elfogadtam volna hozzá. Tetszik:Forma,design/külső-belső/;ülések!!;dinamika;váltó;futómű-útfekvés;hűtés-szellőzés;fogyasztás;megjelenés;csomagtér;fékek;belső zajszint;rugózás;középső visszapillantó tükör;indító kulcs. Nem tetszik:Külsőleg hangos motor zaj;tompított fényszóró látó szélessége-sugara;hátsó lábtér;gyári hifi időnként lefagy;jól kapcsolható de egy kicsit merev a váltó;két oldalsó visszapillantó tükör látószöge egy kicsit lehetett volna nagyobb.
Használó
Vegyes fogyasztás: 5.6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása:
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Garancia már lejártJavítás összege: 80000 Ft. Leírás: A jobb oldali első kerékagyszapágy,hangos.Cseréje jenne aktuális,de még nem cseréltem ki!
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem