CHEVROLET SPARK

Futott kilométer: 98 988 km

Vegyes fogyasztás: 3.9 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A legjobb a fogyasztása.Ha elmegyünk vele Gy-M-S megyéből Békés megyébe és nem autópályán megyünk, és tartom a 90-es sebességet akkor 38 liter benzinnel 1038 km megy.Én ezt már teszteltem.Ez valós adat.Itt már viszont annyira üres lehetett, hogy már elkezdett rángatni.De direkt használtuk ki belőle, és volt nálunk tartalék.Bele öntöttük és azonnal mentünk tovább. Ami nem tetszik, hogy ha szél van azt az autó nagyon megérzi.Rettenetesen érzékeny a szélre, de ez a kocsi magasságának betudható.Illetve a virsli vékonyságú gumiknak. Egyébként egy jó autó, és 4 embernek még kényelmes is.Az ülés elég gagyi, nincs oldaltartása, és ha nagyobb emberek ülnek elől, akkor a válluk összeérhet.A fűtése az rettenet komoly.Borzasztó meleget tud csinálni.Sajnos klíma nincs benne, és egy szervó kormány is elférne benne.De összességében ennél kissebb fogyasztású autót aminek ekkora beltere van nem lehet találni. A Volkswagen Lupo 1.2 PDTDI fogyaszt 3 litert elvileg, de abba még egy gyerek sem tud beülni hátra.Hát ennyi.Én szeretem.

Használó

Vegyes fogyasztás: 3.9 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 36000 Ft. Leírás: Kuplung szerkezet elkopott, így azt kompletten cserélni kellett.De ez az autó nálam bérautóként szolgál, és ahhoz képest sokáig kibírta.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem