OPEL ASTRA F
Futott kilométer: 275 000 km
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Legjobbban az tetszik hogy kettesben 110km/h-át hármasban 160km/h-át visz és hogy a végsebesége 200km/h meg még a 170nm-es nyomatéka és még az hogy mindene működik az elmult 19 (nem éppen könnyű) év után az ennyémet még Svájcból hozták be akkor volt 10 éves szervízkönyvel mindennel együtt én 7 éve vettem meg egy barátomtol aki behozta azóta sokmindenen mentünk keresztül megjártuk Horvátorszógot oda-vissz hiba nélkül és már azt sem tudom hogy hányszór a Balatont is de még mái napig mindene jó és megy mint a meszes csak az 5-ös morog már egy kicsit de hamarosan kicserélem a fogaskerekét. Ami nem testszik az az hogy a kormány már kezd nehéz lenni a szervó ellenére(az is gyári még) és talán még a városi fogyasztás ami egy kicsit sok dehát 2000cm3, 116le etetni kell a lovakat!!!!XD
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 25000 Ft. Leírás: 240.000 km-nél lassan tünt el belőle a víz és ki kellett cserálni a hengerfej tömítést(azt mondta a szerelő hogy még a gyári volt benne!!)
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem