CHEVROLET LACETTI
Futott kilométer: 61 000 km
Vegyes fogyasztás: 10 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Újonan vettem, alapáron minden extra benne volt, amire nekem szükségem van.Megbízható, mindig indul,soha nem hagyott cserben.Kényelmes, halk, viszonylag jól megy,rádió jól szól, az alkatrész nevetségesen olcsó. Ami nem tetszik. nagy fogyasztás( bár ez a gáz beépítése után nem annyira fáj ),a csomagtartó lehetne nagyobb(sokkal),nagy értékvesztés( bár eszemben sincs eladni,), nincs presztizse(mert ez akkor is csak egy déévúúúú)
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 10 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 3 alkalom
Meghibásodás leírása: Először eltört a hátsó ablakmosó csöve, víz befolyt egy csatlakozóba, el. rendszer meghülyült, de az autó ment, működött.Garanciában javították.Amikor másodszor is előfordult sk. otthon a kertben fél óra alatt megcsináltam. Másodszor: motor kontroll lámpa világít, durrog rángat: egy vákuum gumicső kilukadt a motorban,jeladó rossz jelet küld.10perc alatt kicserélték, 1000 ft ért, azóta is jó. Harmadszor m.kontroll lámpa világított, gáz üzemben rángatott, leállt,benzinnel rendesen ment.Vezérmű tengely jeleadó csere, anyag 11,munka 3 ezer ft. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 14000 Ft.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem