AUDI A3
Futott kilométer: 125 000 km
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
A háromajtós Ambition kivitel piros színben sötétített üvegekkel egyszerüen döglesztően néz ki! Vezethetőségben és élményben még nem vezettem nála jobba,de ezt a motor 130le tuningolása utánra lehet csak elmondani,mert a gyári 102Le csak nagypapás tempóra elég.A REMUS dob pedig a hangélményről gondoskodik, ami visszfogottan sportos élményt bíztosít.A Concert hifi egyszerüen fenomenális a 10 hangszóróval! Több BOSE hangrendszeres autóban ültem már, de egyik sem ütötte meg ezt a szintet,pedig ebben még bent sincs. Nem utálok benne semmit, mert IMÁDOM!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 3 alkalom
Meghibásodás leírása: 60.000km-nél a kesztyűtartó nyitáslassítója eltörött télen.20.000ft. 80.000km-nél az ajtózárak mikrokapcsolója megadta magát, 100.000ft az új zár két oldalra javítással. 110.000km-nél a szekunder levegő ventilátor csapágyatása nem bírta tovább és sugárhajtómű hanggal tudadta a küvilággal. Audi szervízben 130.000ft+javítás, 12.000ft-ért vettem bontóbol és saját magam szereltem be 10 perc alatt.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Javítás összege: 250000 Ft. Leírás: újrafényezés, mert valakinek szurta a szépsége a szemét, ezért a kulcsával szép nagy sziveket karcolt az összes elemre. Onnantól kezdve szerelem autónak hívtuk a feleségemmel. :)
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem