NISSAN PICK UP
Futott kilométer: 175 800 km
Vegyes fogyasztás: 15 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Előzőleg is NISSAN PICK Up-om volt,szinte ugyanez a2,4l-es BENZINES! motorral,csak a régebbi 93"-as "malac orrú" kasztnis,úgyhogy tudtam,hogy nekem benzines kell.A régit nem akartam lecserélni,akkor újítottam fel majdnem teljesen,de ezt megláttam az újságban,megnéztem és beleszerettem! Nem volt rá hirtelen annyi pénzem,így csak egy hónap múlva rákérdeztem és még megvolt!!Jóval olcsóbb volt,mint a többi hasonló,mert benzines és klíma se volt benne.Megvettem.Krómfelni volt rajta,nagy ,széles gumival,úgy nézett ki mint egy tank! Le kellett vennem később,mert a rendőrök mindig meg akartak büntetni miatta.A klímát beleraktuk a régiből,raktam rá króm lökhárítót,oldalfellépőt,gallyrácsot,bukócsövet,sport kipufogót.Fekete,le van sötétítve,brutál jól néz ki!Én dolgozni vettem,állandóan tele volt hátul,tavaly vettem dobozost,ezt már kímélem.Vezetni nagyon szeretem,a hátulját tolja rendesen már egy kis gázra is,még nem akadtam el vele sosem.Egy furcsaságát valaki megfejthetné!Mindig 15litert eszik,ha városban,ha országúton,benzinből és gázból is. Max nyáron klímával plusz 1 liter/100km.Olajat,olaj-,légszűrőt 10ezrenként cserélek.A kopó fékek cseréjén,diffi-,váltóolaj,lambdaszondacserén és pár apróságon kívül nem volt baj vele.Az utódja NISSAN Navara lesz,csak megvárom,míg 3-4 milla lesz! :-))
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 15 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Esős,párás időben szaggatott a motor,amikor egy nagy esőben egyszercsak leállt,addig indítóztam,amíg az akksi lemerült és pár km-re otthontól haza kellett vontatni.Itthon kiderült,a gyújtáselosztó fedél 3 csavarja közül az egyik hiányzott,így alatta bepárásodott.Tettem bele csavart és azóta is jó! :-)
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 45000 Ft. Leírás: A motor el kezdett rángatni,hol jó volt,hol nem.Bementem a NISSAN-hoz hibakódolvasásra,semmit nem írt ki.Találgattak ezt-azt,már mindent kicseréltettek volna,de konkrétat nem tudtak mondani. Itthon az én haver szerelőm nézett utána és kikövetkeztettük a lambda szonda hibáját.kicseréltem és igazunk lett! :-)
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem