SUZUKI SX4
Futott kilométer: 40 000 km
Vegyes fogyasztás: 7.3 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Jo kihasználhatóság,alacsony szervízköltség,a felszereltség ebben az árban megfelelő,a fogyasztás ha nincs kergetve jó.A lóerő előzéseknél kicsit kevés,de be kell kalkulálni,szerintem szokható!Az A oszloptól a kilátás nem túl jó,nagy holt tér,oda kell figyelni nagyon a váratlan helyzetekre,pl:gyalogátkelő,körforgalom,de szokható!Én nem találom zajosnak,sőt nekem tetszik a sportos hangja,imádom hallani ahogy reagál a gázadásra. Előtte OPEL ASTRÁM volt ugyanez a hang ott is.A műanyagok valóban könnyen karcolódnak!Zörögni viszont az zörög amit belerakunk a tárolókba és nem a műanyag!!!Most voltam vele 580 km-es úton egy huzamban város, autóút,hegyi szerpentin,minden volt,gyönyörűen teljesített,nem jött kicsit se zavarba a hegyi utakon,kellemesen csalódtam,mivel itt elég sok rosszat írtak róla!MEGCÁFOLTA!!! Igenis lehet vele előzni,nem jön zavarba,igaz nem olcsó gagyi üzemanyagot kell neki adni!!!Nekem ezen a túrán 4 személlyel tele csomagtartóval,7.2l,fogyasztásom volt pedig nem kíméltem,ahogy csak lehetett toltam neki.Szóval én nagyon megvagyok vele elégedve ezért az árért.Hajtottam SWIFT II, előtte az igen zörög,a futómű is és a kárpit is,igaz a NISSAN Q-is,és annak 80000.ezerbe került szakszervizbe az első olajcseréje,és ott sem lehet jobban kilátni az A oszloptól! Szerintem a magyarországi jó minőségű utakra ez az autó,ezért az árért ezzel a felszereltséggel megfelelő.Amit el lehet tőle várni azt becsülettel teljesíti meghibásodás nélkül!Üzembiztos megbízható,olcsófenntartásu autó kisebb típus hibákkal!!!Szerintem jó vétel,és bátran merem ajánlani azoknak akik ilyen kocsiban gondolkoznak,ne habozzanak nem fogják megbánni!Suzukit még nem láttam az út szélén lerobbanva,pedig bejártam nyugateurópát már párszor.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7.3 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: extrákat vásároltam rá,mint élvédők,hamutarto,halogén izzók,légterelők,díszlécek, kipufogóvég,sport váltó.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem