OPEL ASTRA H

Futott kilométer: 32 310 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Még nagyon új a kocsi, tegnap hoztam el, de már egyből el kell mondjam, hogy kicsit tartottam itt vásárlás előtt elolvasott néhány komment miatt, plusz egy pár neten található teszt miatt. Hát eddigi a negatív kritikák ellenkezőjét tapasztaltam. (mint amikor egy mozifilm előtt a negatív kritikák ellenére látok egy nagyon jó filmet:) Még hogy tüdőbeteg a motorja? Ki az az idióta, aki ilyet ír erre a kocsira? Meg hogy egyesben fullad. Az nem tudom milyen vidámparki dodgem-ből ült át, de hogy ezt élmény vezetni és igazán jól húz az biztos! Összehasonlítási alapom a kategóriájából egy 5-ös Golf és Toyota Corolla után azt kell mondjam lazán hozza azt a szintet. Majd még tesztelem folyamatosan, de első blikkre, első próbákra a vártnál jobban bejött! Korábban nem figyeltem fel rá, nem pont ilyen kocsit akartam venni, egy véletlen volt, de nagyon örülök, hogy így alakult. Be kellett látnom, hogy iszonyú elegáns kocsi (főleg egy szép színben). A több helyen említett fedélzeti computer is elég hamar kitanulható és a speciális irányjelző ill. ablaktörlő működésre is egyből rááll az ember, utána meg már nem is akar mást.

Használó

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása:

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem