MAZDA 323
Futott kilométer: 240 000 km
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Imádom! Pörög, húz, duruzsol. (1,8 GT) Recaro gyári ülések, precíz váltó. Szép kivitel. Nem vezettem még élvezetesebb autót, igaz talán 10-15 félét ha vezettem, gyengébbet erősebbet egyaránt. (Trabantól Porschéig) Ha találsz egy garázsban tartott és pénzt nem kímélve szervizeltet, vedd meg!! (Ha nem kell megveszem! Ha fekete :) Nekem ez a második, az első ősszetört :( Sajnos kókányoltat vettem másodiknak... Csak ajánlani tudom!!!!!!!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: , ebből 2 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Sose hagyott még ott!!!Lerobbanás oka: futómű / fék 2 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Kézifék ha nem használod be tud "piszkosodni" és amikor használod nem old ki :(
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Még nem volt, de 16 hidrotőke (kb 10 pénz / db) és egy gyűrűszett szerintem már ráférne.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Még nem sikerült megjavítani (ingadozik a fordulat alapjáraton: generátor lesz). Tudni kell egy megbízható jó szerelőt találni. Nekem még nem sikerült!!! Ha sikerül fizesd meg!!!!
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem