PEUGEOT EXPERT
Futott kilométer: 126 000 km
Vegyes fogyasztás: 8 liter
Döntően hol autózik: autopalya,orszagut
MÉGHA IDŐPONTRA VITTEM IS, SOKAT KELLET VÁRAKOZNI, SORBA VETTÉK A TELEFONOKAT. A SZERELŐK VISZON KÉSZSÉGESEN VÁLASZOLTAK.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 8 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 7 alkalom , ebből 3 lerobbanás
Meghibásodás leírása: A világítást önhatalmúlag lekapcsolta, teljesen váratlanul. 2 évesen hiába jeleztem SEMMIT SEM TETTEK ! A garancia lejárta után minő véletlen gyári visszahívás keretében újra telepítették a szoftvert, minek következtében most nem le, hanem felkapcsolta a fényszórókat. Com2000 csere. Ugyan ezen telepítéskor frissítettek a motor vezérlésén, minek következtében a hiba jelző világítani kezdett, a motor "vészüzemmódba" került többször is. Beijesztettek 60000.-ft-tal, mondván gond van a nyomás oldalon. Otthon szétszedtem az összes csatlakozót WD40 fújás, és láss csodát életre kelt.Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Hazaérve, újra indítani próbáltam, forog de semmi. Tréler- kormánykapcsolón hanyagul dugták fel az egyik csatlakozót.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Javaslat: MINT A RÉGI DACIA-NÁL: SZEDD SZÉT, RAKD ÖSSZE . GARANCIA IDŐBEN FELROBBANT AZ AKSI, PEUGEOT ELHAJT MONDVÁN NEM A SZEVÍZBEN VETTEM A MÁSIKAT (DRÁGÁBBAN!!!) EZÉRT NEM FIZETI KI.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Világítás
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem