AUDI 80
Futott kilométer: 295 550 km
Vegyes fogyasztás: 5.6 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Minden Tetszik! Időt álló Korát meghaladó forma! A motorban minden túlméretes és nagyon erős, igy 1 kis teljesítmény optimalizálást gond nélkül elvisel. Ez az autó úgy jó ahogy van!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 5.6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: Örököltem az autót, kb 70000Km-et mentem vele. Használtam 3 évig ugy h csak a fogyóeszközöket kelette cserélni olaj, fékbetétek. Én szerelem, a hibái kizárólag a használtaból kifolyóan lettek. Ki lett cserélve minden a futóműben talpasok, féltengelycsuklók, szilentek mindenhol, új kemény gázos telók, 4 tárcsa betétek. Ami még vana két stab rúd kutyacsont és a hídszilentek. Mindig van vele mit csinálni de sose áll meg, megy megy megy és megy. Nem versenyautó nem is arra csinálták, viszont minden benne van ami kell és még közel 20év távlatából is működik. És akkor sem állt meg mikor az adagoló kitérdelt rajta, hazahozott és utána nem indult be, jelezte h mostmár nem megy tovább neki sem. Akkor kapott 1 újat, azt nem én csináltam hanem szakszervíz. azóta is megy hiba nélkül. Sok pénzem van már benne, de nincs az az ég h megválljak tőle!!! Nem hibátlan darab de 1x csak kész lesz :)
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 150000 Ft. Leírás: Adagoló meg adta magát. Kapott 1 Zsír újat!
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: A computerben megsült vmi ami vezérli az előtöltést ( ehhez a részéhez nem értek) és olyan hangja volt mint 1 kamaznak. Azt hittük h az adagoló ment gallyra megint, de mikor leszedték akkor be lett mérve és semmi baja nem volt igy csak a computert kellett kikapni elektronyoshos vinni és már ment is. kb.20000Ft volt mindennel 1ütt.
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem