SUZUKI SWIFT
Futott kilométer: 95 600 km
Vegyes fogyasztás: 6 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Amikor megszereztem a jogsit, akkor egy kispolskival jártam. Utána egy igazi luxusautó. Nagyon kényelmes, még pakolni is lehet bele, bár elég szűkösen. Nekem nem zörögnek a műanyagok sem. 2 perc alatt fűt. A szervó hiánya miatt nehezebb vele parkolni, de egy idő után észre sem lehet venni. Megvételkor volt benne cserélve fék, csak hogy legyen új. A váltó mesterien pontos. AZ olajat nem eszi. Kicsit pörgetni kell, de a városi dugókban azt sem. Hátul 2 embernek kényelmes, de ha hárman ülnek benne akkor sem panaszkodnak. Jó, erős, megbízható 3 hengeres. Nem kell rá sokat költeni. Nem igaz, hogy lassú és az, hogy autópályán nem lehet vele közlekedni. 130 Km/h-val nyugodtan lehet vele közlekedni, de ha többre vágysz nem kell félni, jól megy a kicsike. Csak akkor veszek másik autót, ha ez szétesik. Én rajongok érte, lehet azért van, mert 19 éves vagyok és dolgoztam, hogy meglegyen nekem. Vannak barátok akik már vadonatúj nagy feketékkel járnak és nevetnek rajta, de apuci, anyuci segítsége nagyon jó.Annyit mondok: Ha nincs pénz és kell egy autó amire nem kell költeni, keveset kell tankolni és szereted ha nem szól bele semmibe a teknika, akkor suzuki swift 1.0 GL.
Használó
Vegyes fogyasztás: 6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása:
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem