FORD FOCUS
Futott kilométer: 162 000 km
Vegyes fogyasztás: 6.2 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Nekem ez a típusú autó nagyon megtetszett! A motor az 1.6 l űrtartalomhoz képest nagyon dinamikus vezetést tesz lehetővé. Megbízható, az előírt karbantartáson túl (vezérműszíj csere, olaj-levegőszűrő csere, gyertyák cseréje stb.) nem kellett javítani! A típus legpozitívabb jellemzője a futómű! Több utas esetén is rendkívüli vezetési élményt biztosít, annak ellenére hogy nem utcai sport változatról van szó! A kanyarokban a futómű stabil kanyartartást biztosít, nincs inogás! A belső tér a kategóriához mérten tágas. A kezelőszerveket a megfelelő helyre helyezték. A műszerfalon néhány nesz hallható, ha rosszabb minőségű úton járok. Az autóval a fentiekben említett hibák ellenére teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 6.2 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 3 alkalom
Meghibásodás leírása: 1.alkalom: gyújtótrafó meghibásodás - alacsony költségigényű javítás, szerviz nélkül is megoldható 2.alkalom: a katalizátorban széttörött a kerámiabetét, ami nem feltétlen róható fel a gyártónak! Meghibásodás oka lehet nagyobb ütés, elhasználódás. 3.alaklom: bal első rugó eltörött
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 65000 Ft. Leírás: Katalizátor
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem