SKODA FABIA
Futott kilométer: 172 000 km
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Elégedett vagyok az autómmal, nemcsak magán célra használom, hanem egyben munkaeszköz is. Gjművezető képzéssel foglalkozom, nem átlagos igénybevételnek van kitéve az autó, de alapjában nagyon meg vagyok elégedve vele, ez a 3. jmű, amit erre a célra használok, de talán ezzel a típussal volt eddig a legkevesebb gondom.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 4 alkalom
Meghibásodás leírása: Az előző tulaj nem figyelt oda az autóra, szervíz, olajcsere, s emiatt hidrotőkéket kellett cserélnem, s felújítatni a hengerfejet. A másik alkalommal szervo problémám adódott, de sajnos ez típus hiba ezeknél az autóknál, én is belefutottam egy ilyenbe. A harmadik alkalommal termosztátot kellett cserélnem. A negyedik alkalommal pedig váltót kellett cserélnem, de ez is még az előző tulajdonos rovására írható sajnos. De alapjában meg vagyok elégedve az autóval, gjmű vezetőképzéssel foglalkozom, tehát nem átlagos igénybevételnek van kitéve az autó, de ennek ellenére nagyon jól állja a kiképzést!
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 70000 Ft.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Termosztátot kellett háromszor cserélnem, ennek oka, hogy az első kettőnél belefutottam silány utángyártott alkatrészekbe, mind a kettő gyári hibás volt. Olcsó húsnak híg a leve...
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem