VOLVO V40
Futott kilométer: 234 531 km
Vegyes fogyasztás: 5.4 liter
Döntően hol autózik: autopalya,orszagut
Én amúgy is elég elfogult vagyok / voltam / leszek a Volvo-val kapcsolatban. Szeretem a formáját, szeretem a technikai megoldásait, szeretem, hogy a volvo a saját útját járja, nem a konkurens márkák esetleges újitásait másolja. Biztos vagyok benne, hogy Kicsi Volvikámtól egyszer meg kell válnom (jelenleg ezt egy kicsit se tervezem), akkor az utódja ismét Volvo lesz, de tutira automatát szeretnék.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 5.4 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 2 alkalom
Meghibásodás leírása: Egyszer volt egy lendkerék csere, egyszer pedig egy rugótörés a bal első futóműben. Azóta sem értem, ez utóbbi hogy következhetett be egy svéd acélból gyártott autón????????Leírás: Könyörgöm, ez Volvo!!!! Ez nem robban le!!!!!!!!
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 130000 Ft. Leírás: Na igen, az a lendkerékcsere fájt egy kicsit (na jó, nagyon). De hol szólalt meg a drága??? A lakásomtól 50 méterre (miután vidékről érkeztem haza, mintegy 150 km vezetés után) Ja, és elment saját lábán a szerelőhöz???? NANÁ!!!! EZ VOLVO!!!!!
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Elég világosan le van írva hozzá minden fontos dolog az autódatában. Nem nagyon lehet mellényúlni!
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem