KIA SPORTAGE
Futott kilométer: 105 000 km
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
A gépjárművel teljes mértékben meg vagyok elégedve minden tekintetben! Olykor már kicsinek tűnik, mégis, ha hátsó üléseket is ledöntöm félelmetes mennyiségű árú fér el benne! Hiszen nincs kis autó, csak sok rakomány! Csak ajánlani tudom, és most megjelent az új Sportage is! Az értékelésemben azért a JÓ besorolást adtam mert egy nagyon jó autóról nyilatkoztam! A SZUPER besorolás inkább hagyjuk ezeknek a piros csodáknak! ;) (persze a mg nemében a KIA Sportage is szuper!)
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 9 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Igazi városi terepjáró! Városi "terepre" tökéletes! Gondolok itt a parkolásnál a patikákra, az utak egyenletlenségére, gödrökre és kátyúkra! Viszonylag magas építésének köszönhetően jó a rálátás az útvonalra egy alacsony-építésű "sportkocsival" szemben, ami városba nagy előny! Mérete biztonságot kölcsönöz a vezetőnek, ugyanakkor a terepjárók közül talán a legkisebb. Lerobbanás oka: futómű / fékLeírás: A hibát a bal hátsó kerékcsapágy széttörése okozta, ami anyaghibából adódott! Tejleskörű garanciába javították!
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem