SKODA OCTAVIA
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 5.6 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma:
Meghibásodás leírása: Leírás: A személyautó 3 éve van nálam de már én is használtan vettem, azon kívül, hogy az előző tulajdonos szanaszét dohányozta, az autó műszakilag és minden hogy kiváló állapotban volt, sok autót vezettem már de az Octavia beletartozik azon autók összességébe melyekben abszolút de megbízom legyen szó hosszabb vagy rövidebb távokról bármikor vezetem és vezetni fogom akkor is ha netán-tán már másik "családhoz" fogok tartozni:) Rendkívül jó és megbízható autó, nyugodt szívvel és lelkiismerettel tudom ajánlani minden kedves autót vásárolni szándékozó egyénnek. ( Egy barátomnak egy 99-es évjáratú Octaviája van és több mint 1 millió KM-t tett meg eddig az autóval, ami a mai napig kifogástalanul működik, persze ez alatt az 1.9 TDI-t értem:):):))
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem