VOLKSWAGEN PASSAT IV

Futott kilométer: 206 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.9 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon szeretem, igazi pakolós, mindent elnyelős családi. Babakocsi, tricikli, bőröndök és ez csak a csomagtartóba ment és nem volt tele. Nagyon kényelmes, lehet vele menni, szereti a sebességet és nem bánja, ha az ember nyomja neki. Ami nagyon nem tetszik, az az addiktív anyag probléma. Ha kevés van benne, akkor "motorstörg ..." hibajelzést küld. Az ember jóhiszeműen elmegy a szerelőhöz és kér bele 4 liter cuccot, aztán a számla vége 50.000!

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.9 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom

Meghibásodás leírása: 2x a féltengely. Először a külső, majd a belső lett csere érett a baloldalon. Kezdetben egy csak pasi fül által hallható kopogás volt a jel, majd kanyarodáskor már én is meghallottam. Kicsit idegesítő volt, hogy megint menni kellett a szervizbe. És a váltó! Az is szép menet volt.Leírás: Hála az égnek erre nem volt példa!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 300000 Ft. Leírás: A váltó! Leszívta a pénztárcámat, pedig egy megbízható, bejáratott helyre vittem, ahol nem is szakszerviz díjon dolgoznak.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: "Motorstörg werkstadt..." hibakód, amit a számítógép nem rögzített semminek, 3x is voltam a szerelőnél, mire kiderült, hogy addiktív anyagért sír a gép én meg pénzért sírtam utána. Ezt a hibakódot menet közben is kiírta, mikor nagyon megette a löttyöt. És akkor még a "parktiker filter" felirat is villogni kezdett. A legjobb, hogy ilyenkor letilt és max.90-el megy az autó. De ez a hibakód néha menet közben megszűnt és újra hasítottunk.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem