FORD ESCORT
Futott kilométer: 173 000 km
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Az autó kora ellenére kiváló állapotban van, rendkívül megbízható és nem eszek sokat annak ellenére sem, hogy kis távolságokra és főleg városban használom. Az ülése nagyon kényelmes, minden kézreáll vezetés közben. A váltógombot cserélni kellett mert elkezdett mállani, és betettem egy kamion-visszapillantót is a komfort érdekében. Vásárlás után röviddel gumikat kellett venni, a kuplungtárcsát cserélni és a féket beszabályozni (jók voltak, de szeretem a vajszerű pedálokat, ezért nem sajnáltam azt az ötvenezer Forintot). Az irányjelző karja már nem ugrik vissza ha egyenesbe áll a kormány, és a hátsó ablaktörlő is kontakthibás. A katalizátor néha zörög, mostanában kell cserélni. Összességében nagyon olcsón fenntartható és megvásárolható autónak bizonyult, ami fontos, mivel ez az első saját kocsim. Egyetlen hibája, hogy a 60 LE egy személlyel is édeskevés, előzni csak nekifutásból lehet 3-asban, a komolyabb emelkedőkről nem is beszélve.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 2 alkalom
Meghibásodás leírása: Sohasem hagyott cserben, szervizbe csak azért vittem, hogy minden tökéletes legyen, ne csak egyszerűen jó (kuplung, generátor).
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem