OPEL VECTRA B

Futott kilométer: 236 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Alapvetően szeretem az autót, elégedett vagyok vele, mert kényelmes, teljesítménye elég a méretéhez, képes akár 200-at is menni fogyasztása mégis alacsony. Más használat mellett még lejjebb vihető. Országúton akár 5 liter alá is mehet. Szervízköltsége nem haladja meg a normál árakat és könnyen beszerezhető minden. Motorja nem eszi az olajat, nem csöpög stb... A motorrészekkel nincs semmi baj/ Ami az autóban idegesítő az elektronikák hibája, mert azzal nem mindig lehet mit kezdeni és ilyenből sok van. Tapasztalatok alapján széria hibáról van szó.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 4 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Adagolócsere egyszer 200.000 km-nél, jobb első csapágy csere 3x(szerelő hibája), hamarosan a futómű komplett cserére szorul.Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Horvátországban autópályán. Karlovactól-Letenye tréler átszámítva kb 70.000 Ft, onnan vontatva tovább. Adagoló elektronikája adta be a kulcsot. Egy hónapig állt az autó a szervíz miatt Adagoló ára a rossz(60-at ér)+180.000Ft+áfa.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 220000 Ft. Leírás: Megállástól amíg újra járt a motor kb 310.000 ft-ba került

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Légzsák visszajelző hibát nem sikerült még megjavíttatni, mert senki nem tudja , hogy mi a hiba pontos oka,

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem