OPEL KADETT E
Futott kilométer: 300 000 km
Vegyes fogyasztás: 5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
Minden rendben volt miután megcsináltattam.Nem volt gondom vele.Különösen igénytelen volt,csak jó olaj és benzin.Ennek a kocsinak lelke volt:))))Ma adtam el fájó szívvel.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Amikor megvettem,nagyon ramaty állapotban volt,sajna nem nagyon értettem az autókhoz.Azóta sokat költöttem rá,mert kellett az autó a munkámhoz.Felújíttattam a motorját.Úgy vettem meg,hogy folyt belőle a víz,olaj alig volt benne,szinte csak a lélek tartotta egybe.Aztán megcsináltattam nem ki pénzből,de meghálálta.Semmi baja nem volt utána,simán megtettem vele Kalocsa-Dorog utat,nem egyszer,ami kemény majdnem 200 km.oda.Imádtam vezetni,olyan jó kis autó,és nagyon igénytelen,igazi családtag.Kis pénzből a kasznit fel lehet újítani.Potom pénzből.Lerobbanás oka: futómű / fékLeírás: Kalocsára vittem be a páromat melóhelyre,és pont ahogy beértünk,akkor adta meg magát.Se előre,se hátra.És este 10 órakor.Ha ez visszafele menetközben történik,akkor nagy kakiban lettem volna,mert arra fele nincs közvilágítás és 12 km el arrébb lakok.A parkolóban hagytuk ahol szétesett a fékdob,majd szóltam a szercsinek,és megcsinálta.Nem volt drága.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 80000 Ft. Leírás: A motorja amikor megvettem tákolt szar volt.A karbi sem belevaló volt,akkor nem volt olaj,kartergázos volt,állandóan leállt menet közben,a generátor és az akksi miatt.A gyújtó kábelek összevoltak szgetelő szalagozva,stb.Gyűrűcsere,generátor,karbi,vezműszíj,az összes tömítés,kuplungtárcsa,termosztát,ac pumpa,stb.Egyéb kisebb dolgok cseréje történt.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem