VOLKSWAGEN GOLF I

Futott kilométer: 335 300 km

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Tetszett:élmény vezetni,kényelmes,jó útfekvés,jól húz,megbízható autó. Utáltam/utálom:az elektromos gondjait,főleg amikor szakadó esőben elmegy az ablaktörlő,ha beázik,vagy télen az izzítás vagy a hátsóablak-fűtés megszűnik,de a pozitív dolgai az autónak legalább kárpótolják ezeket az eseteket.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Általában otthon javítjuk meg az esetleges hibákat,de eddig komolyabb probléma nem voltLerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Az üzemanyagcső elfáradt(még a gyári volt) és megrepedt,ezért levegős lett a rendszer az adagoló előtt

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 5000 Ft. Leírás: Sajnos az autó egy helyen(nem tudjuk pontosan hol),beázik a biztosítéktábla felett,ezért gyakran vannak elektromos gondjaink vele

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Elektromos problémák(elment a tompított fény,nem volt vészvillogó,fűtőmotor nem ment,stb.)Ettől eltekintve az autó gyorsan és könnyen javítható,alkatrész beszerezhetőség egyszerű és olcsó

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem