VOLKSWAGEN GOLF I
Futott kilométer: 278 000 km
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut
A Golf I-sek jól átgondolt népautók voltak. Egyszerű konstrukció miatt ritkán romlottak el. Extrákkal nem örvendeztették meg utasukat, de nem is kell a parasztvakító, pénznyelő extra. Tizenhat éves korában vettem és 8 évig használtam minden nagyobb hiba nélkül. Új gazdája, úgy tudom még mindíg használja. Első autóm volt, de árban értékben nem találtam azóta sem jobbat, pedig sok márkát nyúztam azóta.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Az autót szakszervízbe nem kellett vinni. Saját háziszerelőm minden hibát orvosolt.Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: A megállás oka, a generátor csúszóérintkezőjének leválása. Ettől elment a töltés, az akku lemerült.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Garanciaidőben, fizetősJavítás összege: 10000 Ft.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Ez az autó egyszerű konstrukció volt. Mindenhez jól és egyszerűen hozzáférni. A németek még tudtak olcsó és jó járművet készíteni. A mai Golfok ennek nyomában sem járnak.
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem