HONDA CIVIC
Futott kilométer: 293 000 km
Vegyes fogyasztás: 9.5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Szeretem, hogy a japánok elkövettek minden "hagyományos" tuningfogást, plusz a vtecet. Ekkora motorból ennyit lehet kihozni. Ehhez egy csinos forma, és könnyű kasztni igazán élvezetes partner minden nap. Még ma is mosolyogva szállok be, és szállok ki. Rendszeresen megnézik ma is, pedig 16 éves. Sajnos a kipufogóm hangos, de idővel azon is segítünk. Utastere fekete, ami nekem tetszik, de lehet, hogy valakit lehangol, viszont ami zavaró, hogy nincs semmi pohártartó, vagy ilyen-olyan box, csak a kesztyűtartó van, és két térképzseb, amibe tényleg csak térkép fér, mobiltelefon már nem... Hátul nem kényelmes, de nem is nagyon érdekel, mert ha valaki hátraül, annak éppen szívességet teszek, úgyhogy örüljön, hogy nem gyalogol. :) Aki megjegyzést tesz, gyalogol. :D (Úgyse hallom mit magyaráz hátul - említettem, hogy hangos?)
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 9.5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 5 alkalom , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: féltengelytörés de volt gyújtáselektronika gond is 2x
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Garancia már lejártJavítás összege: 300000 Ft.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: gyújtáselektronika miatt checkengine, majd gyújtáskimaradás, majd megállt. a gyújtáselosztóban 5 dolog lehet rossz: - háza - rotor - trafó - jeladó - elektronika ("modul") Na, ezt mind kicseréltük... 2x. aztán 80.000km múlva megint elektronika. de állítólag a gyári bírja, csak ami nekem volt, az nem gyári volt
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem