VOLKSWAGEN PASSAT V
Futott kilométer: 84 000 km
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Tetszett: Kényelmes, kategóriájában nagy autó. Jó útfekvéssel, kellemes autózási élményt biztosít. Nem tetszett: 5-8000km-ként fél liter olajat "fogyasztott". Sok szervízigény!!!! Nyikorgó műanyagok.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 7.5 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 5 alkalom , ebből 1 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Első kerékagycsapágy csere (30.000km)-búgott Szilent cserék (30.000km)-nyikorgott Turbó szívócső eltört (35.000km)-füstölt mint a Kamaz Légkondi megállt (60.000km)-a legnagyobb melegben Mechatrinok (DSG váltós) megadta magát, útközben leoldotta a hajtást.-Még jó hogy nem országúton, előzés közben!!!!!Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: Legutóbb a váltó megadta magát.
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 200000 Ft. Leírás: 3 hétig állt az autó míg megérkezett az alkatrész!!!!! No csereautó! 7,5 millióért vettem újonnan!
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása: Mondtam, hogy valami karistol mikor fékezek, erre mondták, hogy a betétekben még van 5000km. Két nap múlva mentem vissza amikor már a vas nyikorgott és teljesen egyértelmű volt a dolog.
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem