SUBARU OUTBACK

Futott kilométer: 120 000 km

Vegyes fogyasztás: 9.6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Tökéletesen kiszolgál a Subaru Outback. Eleinte nagyon gyengének tűnt, hiszen egy majd 200 lóerővel erősebb autóból ültem át. De meglehetett szokni (azért néha hiányzik belőle az erő). Aki Subaru vásárlásra adja a fejét, nem fogja megbánni. Minden pillanatban tudom hogy fog reagálni és egyre erősebb az érzés az emberben, hogy maximálisan bízhat benne, amit nem is cáfol meg. (előző autóim: BMW, Mercedes, Lexus) Az elmúlt években csak erősebb és exkluzívabb autóim voltak. Nem a kidolgozásra értem, mert abba bele lehet kötni, de eddig a legprecízebb autóm. Még a Lexusnál is jobban össze van rakva, pedig azt gondoltam, hogy azt nem fogja felülmúlni. A Merci (2003 e400cdi), egyenesen egy tákolmány volt az Outbackhez képest. Az tény elég sajátságos elképzelései vannak a Subaru mérnökeinek a luxusról, de a hiányosságokért bőven van ami kárpótolja az embert. Aki szereti, hogy erős gép van alatta az erősebb motorral vásárolja. Azt hiszem egy ideig nem veszek más autót, csak Subarut. Talán később egy Tesla-t.

Használó

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 9.6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Csak a garanciális szervizre kellett vinni, elvégre egy Subaru-ról van szó, ezért bízhatunk benne, hogy ez így is marad még sokáig.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem