AUDI 100
Futott kilométer: 300 000 km
Vegyes fogyasztás: 12 liter
Döntően hol autózik: lakott_terulet
Quattro-ról lévén szó, én legjobban a havas, jeges időt szeretem, mert hihetetlen, hogy mennyire semleges tud maradni az autó a szélsőséges körülmények ellenére. Persze, ha vadulni akar az ember, akkor is lehet vele menni, csak akkor már kicsit más stílusban kell vezetni az autót, nem árt tudni, hogy ha el akar mászni valamerre, akkor nem bepánikol kell, hanem gázt adni és kormányozni, mert akkor nem lesz se árok, se padka... Amúgy koromhoz képest papásan közlekedek vele és szeretem, hogy nyugodtan át tudok siklani az úthibákon és egyéb fekvőrendőr + kátyú kombináción, amíg a "street racing"-os ültetett "szörnyetegek" ijedtükben satuznak minden szinteltolódás miatt.
Használó
Fogyasztás autópályán:
Vegyes fogyasztás: 12 liter
Megbízhatóság
Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 2 lerobbanás
Meghibásodás leírása: Még rögtön az elején kormánymű csere volt, mert a régiből ömlött az olaj, bontottan sikerült egy jót venni és két nap alatt be is szereltük házilag.Lerobbanás oka: motor 2 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Két vízcső is eldurrant már, de azok lehet, hogy még gyáriak voltak... Helyszínen sikerült megfoltozni és saját lábon jött haza a gép
Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.
A legjelentősebb hiba javításának összege:
Km óra állása a legjelentősebb hibánál:
Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem
Visszatérő hiba leírása:
Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem