Íme a friss Opel Mokka!

Ráncfelvarráson járt az Opel B-SUV-ja, mutatjuk az újdonságokat!

A megjelenésén nem sokat módosítottak, az utastér viszont jelentősen átalakult az Opel Mokka frissítésével.

Életciklusának közepéhez ért a második generációs Opel Mokka. A ráncfelvarrással a kompakt SUV is megkapta az új emblémát, amely elöl és hátul is megjelenik. A frontrészen és a hátsó traktusban is megváltozott a lámpatestek grafikája.
Hirdetés
Az utastérben sokkal jelentősebb változások történtek. Teljesen új a kormánykerék - amelyen szintén az új logó található. Mostantól az alapfelszereltség részét képezi a 10 colos digitális műszeregység, valamint az ugyanekkora átmérővel rendelkező multimédiás érintőképernyő. A leglátványosabb fejlesztés viszont kétségkívül a középkonzol kiosztásának átalakítása. A váltókar, illetve a rögzítőfék maradt, az összes többi fizikai gombot száműzték. A korábban innen vezérelhető funkciók java mostantól az érintőképernyőn állítható. Motorfronton nincs változás, a Mokka továbbra is elérhető lesz benzines, lágy hibrid, és tisztán elektromos kivitelben is. Egyelőre nem közölték mikor érkezhetnek meg a kereskedésekbe az első ráncfelvarrott példányok.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?