Beárazták itthon az új Dacia Springet, mutatjuk az árlistát!

A frissítésen átesett villanyautó jelentős kedvezménnyel vihető haza

Kívül-belül teljesen új megjelenést kapott a Dacia villanyautója, az áron viszont mindez nem látszik meg. A márka magyar oldalán nemrég megjelent a pontos árlista, íme a részletek!

A Dacia még februárban leplezte le a frissített Springet, a nyár közepén pedig ki is próbáltuk az újragondolt villanyautót, a magyar árak viszont csak most kerültek fel a márka weboldalára. A 65 lóerős modell Expression és Extreme felszereltségi szinttel rendelhető, előbbi alapára 8 499 000, míg a csúcsváltozaté 8 899 000 forint. A céges vásárlók természetesen a Springre is igénybe vehetik a támogatást, amely ebben az esetben 2 800 0000 forintot jelent, így ők 5 699 000 forinttól kezdhetnek konfigurálni.
Hirdetés
A különlegesebb fényezések egységesen további 185 ezerrel dobhatják meg a villanyautó árát. Ezentúl a csúcsváltozathoz 70 ezerért rendelhetők első parkolóradarok - ezek az olcsóbb kivitelhez feláras opcióként sem érhetők el. A Techno csomag -amely a tolatókamerát és a 10,1 colos érintőképernyőt foglalja magába - az Extreme csomaghoz alapból jár, míg az Expression esetében 375 ezer forintot kérnek érte. A töltőkábelek a drágább extrák közé tartoznak: az AC felszereltségi csomagtól függetlenül 120 ezerbe fáj, míg a DC csatlakozó 280 ezer forintot kóstál, viszont az első parkolóradarhoz hasonlóan ez is kizárólag a drágább kivitel privilégiuma.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?