Ripityára törte az MKIF járművét a figyelmetlen autós

Fékezés nélkül rohant az ütközéselnyelőbe egy autós a magyar gyorsforgalmi úton

Óriási tempóval csapódott az MKIF ütközéselnyelőjébe a figyelmetlen autós egy magyar gyorsforgalmi úton. Szinén komoly károkat szenvedett az a Toyota Yaris is, amely az utolsó pillanatban próbált besorolni, de a mellette érkező teherautót találta el.

A magyar gyorsforgalmi utakon munkálatokat végző szakemberek fokozott veszélynek vannak kitéve, hiszen mellettük rendszeresen az ideiglenes sebességkorlátozást ignorálva húznak el a járművek. Ennél még nagyobb gondot jelentenek az olyan járművezetők, akik még a terelés tényéről sem vesznek tudomást. Minden bizonnyal egy ilyen szituáció csúnya vége látható az MKIF nemrég közzétett bejegyzésében. A felvételen egy autó fékezés nélkül rohan bele az ütközéselnyelőbe, a becsapódást a biztonságtechnikai berendezésre szerelt kamera örökítette meg. A videó másik felében ugyancsak egy terelés látható (a korábbihoz hasonló szemszögből). A Toyota Yaris sofőrje későn észlelte az akadályt maga előtt, majd a lehető legrosszabb megoldást választva - és több bóját magával sodorva - megpróbált besorolni a külső sávban, viszont elszámolta magát, és először a mellette érkező kamionnak, majd az ütközéselnyelőnek csapódott.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?