Megszenvedték a bóják a Toyota C-HR jávorszarvastesztjét

A Toyota crossovere szerény eredményt produkált a kikerülő manőver során

A C-HR köztudottan nem kanyarvadászatra született, ez pedig meg is mutatkozott a jávorszarvastesztjén. A szlalompályán valamivel jobb volt a helyzet - mutatjuk a videót!

A km77 csapata a konnektoros hibrid hajtáslánccal felvértezett CH-R-t tette próbára. Mint mindig, most is a szlalommal kezdtek. Mivel a Toyota crossoverének a legnehezebb kiviteléről van szó, így előzetesen sem lehetett tőle csodát várni, a fizikát pedig nem is tudta meghazudtolni. A pályán 25,7 másodperc alatt ért körbe, ami a BYD Atto3 és a Volkwagen ID.Buzz Pro ideje közé volt elég. A jávorszarvasteszten az első "vak" kísérletnél 75 km/órás bemeneti tempóval egy teljes bójasort magával vitt, de később a sofőr azt mondta, ez inkább neki köszönhető. A legjobb kísérlet - amely hibapont nélkül sikerült - 71 km/órás kezdő sebességgel jött össze, ez pedig messze elmarad a sikeres teljesítést jelentő 77 km/órától.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?