Japánban már frissült a GR86: mutatjuk, mire számíthatunk!

Valószínűleg késve ugyan, de hozzánk is el fog érkezni a Toyota GR86 ráncfelvarrása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb lottós különkiadást és mellé az alapmodell alig látható, de állítólag annál inkább érezhető frissítését harangozta be Japánban a Toyota a GR86 modellhez. Mutatjuk a részleteket!

Főként a legfontosabbra, a sportautó kezelhetőségére összpontosított a Toyota a GR86 egyelőre még csak japánban bejelentett, 2025-ös modellévre szóló frissítésekor. A feszesebb érzet és az úttal való közvetlenebb kapcsolat érdekében a szervókormányt és a lengéscsillapítókat is módosították a mérnökök, illetve a kézi váltóval szerelt modelleken a gázreakción is finomítottak a még közvetlenebb érzés elérése érdekében. Az automataváltóhoz is hozzányúltak, immáron nagyobb fordulatszám-tartományban engedi a visszaváltásokat az autó a még sportosabb élmény érdekében. A modern kütyük terén is hoz újdonságokat a japán változat, guminyomás-szenzort és vadiúj LED nappali menetfényeket kap. Ezek a változások jó eséllyel hamarosan Európába is elérkezhetnek, ám akad olyan része is a bejelentésnek, amiről szinte minden bizonnyal hiába álmodunk a szigetországon kívül.
Hirdetés
Ha a különkiadások rajongója vagy, akkor el kell, hogy szomorítsalak: a frissítés ugyan kap egy erősen limitált szériát, de ezt a mindösszesen 200 példányt a Toyotától lassacskán már megszokott lottós módszerrel, kizárólag japánban sorsolják ki a potenciális vásárlók között. A különkiadás egyébként “RZ Ridge Green Limited” névre hallgat, zöld fényezéssel és 18 colos, bronz felnigarnitúrával és különleges belső térrel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?